sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Noniin, nyt on kolmas viikko takana ja aurinko paistaa. Olen itse siis töissä firmassa nimeltään Ditel ja kyseinen firma myy digitaalisia paneelimittareita toimittajien kautta. Minun tehtäväni näiden viikkojen aikana on ollut etsiä Ditelille pohjoismaisia toimittajia. Aluksi kävin läpi suomen ja nyt viimeisen viikon tehtävä on saattaa loppuun Norjan ja Tanskan toimittajat.
Olen tyytyväinen aikaan täällä, olemme käyneet katsomassa eri nähtävyyksiä, esimerkiksi Tibidabossa, josta oli todella hienot näkymät koko Barcelonaan. Tällä viikolla kävimme Bunkers Del Carmelissa, jossa sai myös nauttia hienoista näkymistä. Kierreltyä on myös tullut, mutta nähtävyyksiksi niitä paikkoja ei voi oikeastaan kutsua.
Aluksi oli pinna kireällä kun kuulin meidän kolmen työpaikoista, omani on tunnin matkan päässä, jossa vietän 5 tuntisia päiviä 9-14, kun taas Abdi ja Janni työskentelevät asuntolassamme omatoimisesti eli ilman työaikoja. Mutta onneksi tämä meni nopeasti ohi kyn työpaikalla on hyviä tyyppejä, eikä työ ole mitään hullua puurtamista, espanjalaiset työskentelevät todella rennosti, juttelevat paljon toisilleen kesken työpäivää ja myöhästely/aikaisin kotiinlähtö näyttää kuuluvan työkulttuuriin, ainakin Ditelillä :D
Eli vähän on haikeat fiilikset kun tietää, että alle viikko enää jäljellä ja suomen kelit verrattuna espanjan keleihin on aika huonot. Kiitos Helmi Liiketalousopisto tästä mahdollisuudesta ja hyvää kevättä sinne kotimaahan!

Joonas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti