sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Hellouu, vähän kuulumisia jälleen!

Mä nyt kirjoittelen vielä tän kun kerta innostuin :D...

Kaikki menee edelleen hyvin täällä meillä kaikilla. Ei sen kummempia, vapaa viikonloppu ja sen kunniaksi vielä todella hyvä ilma, auringossa parhaimmillaan jopa 19-20 astetta. Päätettiinkin siis lähteä ulos viettämään aikaa ja katselemaan paikkoja heti aamiaisen jälkeen. Abdi pääsi katsomaan vihdoin haluamaansa jalkapallo-ottelua ja minä ja Joonas matkasimme El Maresme Forumiin. Se on iso ostoskeskus Avinguda Diagonalin toisessa päässä. Tuli samalla nähtyä ja hieman opittua Barcelonan monimutkaista metrokarttaa.. :D

Shoppailujen jälkeen suuntasimme Barcelonetan satamaan ja rannalle. Maisemat ja alue oli upeat! Tässä yksi kuva ainakin rannan läheltä.
(Lisäisin enemmänki kuvia, mutta tää on äärimmäisen hidasta..)

Siinä se päivä sitten taas vierähti. Ja jotta ei unohdeta sitä, miksi tänne tulimme eli työharjoitteluamme niin työt edistyy mukavasti meillä kaikilla. Ensi viikolla taas projektit jatkuu!







Kerron tässä samalla myös sunnuntai-päivästämme. Eli silloin matkasimme kaikki Tibidabo-vuorelle. Sinne pääsi suoraan yhdellä bussilla Placa de Cataluniasta eikä matkakaan kestänyt pitkään. Sieltä oli huikeat näkymät ja koko Barcelonan kaupungin näki yhdellä kertaa. Siellä oli myös huvipuisto sekä kirkko. Oli huikeaa!!

Eipä tässä muuta sitten, huomenna jatketaan töitä :)

Adios,

- Janniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti