perjantai 20. toukokuuta 2016

En Espana

Moikka!

 Tästä on jo aikaa kun tuli päivitys tänne blogiin. Kaikkee ehtiny puuhastella,sen jälkeen kun Jannina ja Joonas palasivat takaisin suomeen. Pyydän Teiltä lukijoilta jo anteeksi etukäteen suomenkielestäni, kun ei sitä hirveesti tullu käytettyy viimesen parin kuukauden aikana. :D

Tosiaankin huhtikuussa kun Janni ja Joonas palasivat sain meidän pomoltamme (Jordi Pedrola) työpuhelimen. Sitä varten kuin meidän projekti oli juuri nimenomaan kontaktoida pohjoismaisiin yliopistoihin ja kouluihin (Norja, Ruotsi, Tanska ja Suomi) ja promotoida ns. opiskelija-asuntolaa.Täällä päin tunnettaan nimellä " Residencia Universitaria). Etsimme jo aikasemmin Maaliskuussa jannin kanssa jo niitä kouluja ja laitettiin yhteystiedot ylös.

Aluksi oli vähän jännää se soittaminen, kun olen vaan tottunu suomessa palvella asiakkaita suomeksi. Noh, ainakin nyt se enkunkielikin on täs vähä karttunut, mikä on hyvä juttu. Sain kuitenkin katsottua kaikki koulut läpi mitä olemme etsineet netistä ja kerännyt s-postia niiltä kouluilta kelle saamme lähettää tiedotteita kuten esim. tarjouksia residenssistä ja miten huoneet ovat käytössä. Toki myös espanjakin jo pikku hiljaa rupee taittumaan, kun on paljon liikkunut ja ollut tekemisissä paikallisten kanssa.

Työajat olleet todella joustavia myös pomokin! Töitä teen täällä parista tunnista 3h max. eli vain soittelua. Minulla ei ole varsinaista työpistettä, joten saan tehdä missä haluan työt. Välillä tykkään tehdä rauhassa omassa huoneessa, tai sitten Jordin huoneessa. Ainakin voi välillä jutella, ettei kyllästy jo heti touhuun. Joskus myöskin tykkään jo aamusta käydä kahvillassa tekemessä työt, riippuu toki päivästä ja millä fiiliksillä ollaan.

Täällä residencissa olen tutustunut lähes kaikki ketä asuu täälä asuntolassa. Osan kanssa ollaan miltein päivttäin tekemisessä. MAHTAVIA TYYPPEJÄ!

Pelkään et tästä tulee romaani eikä kukaan hirveesti mun sekoiluu jaksa ehkä lukea. On kuiteskin tullu käytyy täällä barcelonassa eri paikkoihin. Kuten Puerto venturaan eli huvipuistoon kavereiden kanssa. Käyny moikkaamassa kaverin vanhempia Zaragotzaan (noin. 2,5h junalla barcelonasta). Nähny Barcelona-Getafe matsin Jordin kanssa. Tulee niin pitkä lista mitä kaikea olen tehnyt, mut noi on ne mun suurimmat kohokohdat mitä olen kokenut täällä.

Ei tässä ole kuin pariviikkoa aikaa, kun tuun takasin suomeen. Haikee fiilis päivä päivältä. Mut se on sen ajan murhe. Otetaan vielä ilo irti jokaisesta hetkestä ja nautitaan

Hasta la proxima vez
(Untill next time)

Adios!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti